Har du spørgsmål

kan vi altid kontaktes​

Et hurtigt spørgsmål?

Bare smid en besked her.

Tømrer Slagelse - Solidt håndværk til solide priser

Mangler du en professionel tømrer i Slagelse, behøver du ikke lede længere. Hos TTS Entreprise varetager vi alle former for tømreropgaver som:​

  • Nybyggeri og renovering
  • Isolering
  • Nye vinduer og døre
  • Tagprojekter
  • Køkkenopsætninger
  • Facaderenovering
  • Total entreprise
  • Og meget andet

Så hvis du står og mangler en Tømrer i Slagelse eller Vestsjælland, kan du trygt overlade projektet til os. Du kan se eksempler på vores tidligere opgaver og projekter såsom vinduer Sjælland og tagrenovering Sjælland.

TTS Entreprise – specialist i tømrer- og snedkerarbejde

TTS Entreprise er et tømrerfirma, som opererer i Slagelse og på Sjælland, for både erhverv og private kunder. Vores samarbejdspartnere omfatter mange forskellige firmaer, som betyder at vi er meget konkurrencedygtige, når det kommer til pris.

TTS Entreprise har eksisteret i en del år og har stor faglig viden om alt inden for tømrerarbejde. Vi sætter en ære i godt håndværk, og de projekter vi udfører. Vi bruger kun de bedste håndværksmæssige materialer og går ikke i kompromis med kvaliteten.

For os er det vigtigt, at kunden er i centrum og at alle kundens ønsker imødekommes. Kunden kan altid føle sig sikker på, at overholdelse af aftaler, deadlines og tidsfrister finder sted. Derfor er det vigtigt, at vi i fælleskab tager en dybdegående dialog for at afstemme forventninger. På den måde kan vi også yde professionel rådgivning eller yde inspiration til dit byggeprojekt.

Kontakt os hvis du mangler en tømrer i Slagelse

Vi er altid klar til nye udfordringer, så hvis du mangler en tømrer i Slagelse eller omegn, så giv os et kald på 53 37 35 40. Du også velkommen til at udfylde kontakt formularen, så sender vi et uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mangler du noget?​

Skulle der være noget information du ikke lige kan finde, så brug vores søgefunktion her.