Har du spørgsmål

kan vi altid kontaktes​

Et hurtigt spørgsmål?

Bare smid en besked her.

​Tømrer Sjælland​

Skal du bruge en professionel tømrer Sjælland her og nu, så har vi den erfaring du søger. Vi kan varetage tømreropgaver såsom køkkenopsætning, gulve, hegn samt montage og vedligeholdelse af legepladser – samt meget andet. Vi sørger altid for, at arbejdet udføres professionelt, så det holder i mange år fremover.

Indendørs såvel som udendørs

Du kan under referencer se fotos af nogle af disse tømrer opgaver. Vi løser både tømrer og snedker opgaver for dig – indendørs såvel som udendørs. Som tømrer Sjælland bruger vi udelukkende kvalitetsmaterialer og vi løser både små og store tømrer opgaver.

For os er det vigtigt, at opgaven bliver udført til den pris og det tidspunkt, som vi har aftalt, så der ikke opstår ekstra udgifter for dig. Hos os er det gode håndværk i centrum og vi går meget op i god kvalitet. Har du en forestående opgave for en tømrer Sjælland, så kontakt os nu for et gratis og uforpligtende tilbud.

Vi kommer også gerne ud og kigger på den forestående opgave, så du er sikret optimal kvalitet fra ende til anden. Vores mål er fuld kundetilfredshed. Ring til os på 53 37 35 40, hvis du har brug for en tømrer Sjælland.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mangler du noget?​

Skulle der være noget information du ikke lige kan finde, så brug vores søgefunktion her.